2610455554,2610455553 Κραναού 18, Πάτρα ahaikimanousos@yahoo.com
 
 
 
Αχαϊκή Αφοί Μανούσου Ο.Ε.
Βιοτεχνία Ζαχαρωδών Πάτρα


Η βιοτεχνία ζαχαρωδών “Αχαϊκή” η οποία βρίσκεται στην Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και διάθεση προϊόντων ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας.

Η μακρόχρονη πορεία στον χώρο των λουκουμιών ξεκινάει από το 1930, την εποχή του μεσοπολέμου, από τον παππού Βασίλη Μανούσο και έως σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στη 3η και 4η γενιά περνώντας την τεχνογνωσία και τη φιλοσοφία για άριστης ποιότητας προϊόντα και σεβασμό στον καταναλωτή.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας οι οποίες είναι εξοπλισμένες με νέας τεχνολογίας μηχανήματα παράγουμε εκλεκτά προϊόντα ζαχαροπλαστικής τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι 

και ακολουθώντας τις παλαιές συνταγές, καθημερινά παράγουμε και σας προσφέρουμε εκλεκτά λουκούμια, καραμέλες, κουφέτα, βανίλιες και πολλά ακόμα προϊόντα ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζουν για την μοναδική ποιότητα αλλά και γεύση τους.

Χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και ακολουθώντας πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής, επιτυγχάνουμε την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική πώληση σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, η βιοτεχνία ζαχαρωδών, σας παρέχει την δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων μας με ιδιωτική ετικέτα των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά
και για να μας δώσετε την παραγγελία σας.